III. Székelyudvarhelyi Strandvízilabda Torna

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Vízlilabdasportért Alapítvány támogatásával, 2017. július 28-a és 30-a között kerül megrendezésre a III. Székelyudvarhelyi Strandvízilabda Torna.

A tornára vonatkozó általános információk:

- A meccsek megrendezésére 2017. július 28-29-én (péntek és szombat) kerül sor itt: http://www.septimia.ro/wellness_and_spa/strand/2/72/hu.html#i

- A szállás 8 fő részére, reggelivel 2 éjszakára (a pénteki és a szombati napra) a szálloda ***-os részében 4 ágyas szobákban lenne.  A rendezés, szállás, díjak, orvos, fotós, stb… költségeit a Nemzetstratégiai Kutatóintézet vállalja. A szállás és az egyéb adminisztráció előkészítése miatt a jelentkezéssel egyidejűleg szükség vana csapat 8 tagjának személyi adataira (név, születési hely, idő).

- A számlával nem rendezhető költségek miatt szükségessé vált a résztvevőnkénti 6 000 Ft.-os hozzájárulást. (Ezt érkezéskor kell fizetni.)

- Az utazás egyénileg történik. A Budapest-Székelyudvarhely távolság cca. 700 km, amely megközelítőleg 8-9 órát fog igénybe venni. Csütörtök éjszakai utazás esetében lehetséges a szállás péntek kora reggeli, hajnali elfoglalása.

- A határátkeléshez érvényes arcképes igazolványra (útlevél vagy személyi igazolvány) van szükség. Előzetes pénzváltásra nincs szükség, az helyben megoldható (£€$Ft.-->Lej), illetve bankkártyás pénzfelvételre is van lehetőség (pl.:OTP, stb…) Az időjárás az itthoninak megfelelő, az esti órákban kissé hűvösebb.

​- A szabályokra vonatkozólag információ itt: www.kataca.hu/sport/polo/v2002/szabalyok.doc

A KORÁBBI TORNA ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓJA:

https://www.youtube.com/watch?v=_JmDEHK_MLc

NEVEZETT CSAPATOK:

1. WaterBulls (Székelyudvarhely)

2. SportLiget (Budapest)

3. Egri Vízmű (Eger)

4. Czeglédi Lamantinok

 

 

 

 

 

Időpont: 
péntek, 2017, július 28
A jelentkezések száma nincs korlátozva.