AVL-ROTARY JÓTÉKONYSÁGI TORNA - 2017.08.26.

2017. augusztus 26-án a Budapesten a NYÉKI IMRE SPORTUSZODÁBAN (Budapest, Kondorosi út 14, 1116) kerül megrendezésre az AVL-ROTARY Jótékonysági Torna.  A tornát  8 vagy 9 csapatos formában rendezzük meg, a jelentkezések függvényében. 

 

A Vízilabdasportért Alapítvány életében ez az első alkalom, amikor egy másik non-profit szervezettel összefogva jótékonysági tornát rendezünk. A Rotary részéről a teljes szponzorációs bevétel, a Vízilabdasportért Alapítvény részéről pedig a nevezési díjak 100%-a felajánlásra kerül a CSEPPKŐ GYERMEKOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak. 

"A játékosoknak találkozó 9:00 órakor a Nyéki Imre Uszoda (1116 Budapest, Kondorosi út 14) Érem utcai bejáratánál van (képet lásd lentebb). A játékosok a fürdőzőktől eltérő színű karszalagot kapnak. A tornán nem résztvevő és az uszoda szolgáltatásait igénybe vevő vendégeknek a bejutás a Kondorosi út felől lehetséges és az uszoda karszalagját kapják. A pénztárnál csak készpénzes fizetés lehetséges!!! A tornán nem résztvevő és az uszoda szolgáltatásait igénybe nem vevő vendégeknek a bejutás az Érem utca felől; őket nekünk kell beengedni, ők is kapnak karszalagot, amelyek a fürdőzőéktől eltérő színű lesz.

A játékosok az Érem utcai bejáratnál lévő tornaterem öltözőjében öltözhetnek, de ez még változhat. A tornán nem résztvevő és az uszoda szolgáltatásait igénybe vevő vendégeknek átöltözési lehetőségük a főépületben lesz. 100 forintos érmét vigyenek magukkal!

HA BÁRKI FEL TUD AJÁNLANI ÚJ VAGY HASZNÁLT SPORTSZERT A CSEPPKŐ UTCAI GYEREKEKNEK, AZ JELEZZE. A rendezvény helyszínén vigyázzunk a rendre, ne szemeteljünk, stb. Erre a szervezők személyes garanciát vállaltak. Kérlek segítsetek a rend betartatásában.

A hátsó bejárathoz próbálunk valamilyen rendszert kitalálni, hogy a 10:00 után érkező vendégek is bejuthassanak. Eddig úgy áll a dolog, hogy fél óránkét 5-5 percre kimegy a Rotarisok közül valaki és ezt rendezi."

A jótékonysági tornára a nevezési díj, minimum: 30.000Ft/csapat (A nevezési díj felső határa nincs lezárva, így a csapatok is aktívan részt tudnak venni a gyermekotthon támogatásában.)

 

BudapestBank

HU13 10101308 29386700 01003005

BUDAHUHB

Nevezési határidő: 2017. augusztus 20.

 

Nevezett csapatok:

1. Vodafone

2. Rotary All Stars

3. Iváncsai Vízihullák

4. Easy Polo

5. Vízirájder

6. Apu Megjött

7. PalaPolo

8. ESMTK

 

 

 

 

Időpont: 
szombat, 2017, augusztus 26
0 hely maradt.